torstai 10. maaliskuuta 2016

Opettelua

Alku on lähtenyt hitaasti käyntiin. Voittaja olen siinä, että vaikka täysin en ole makeisista pystynyt luopumaan, niin ne ovat vähentyneet merkittävästi.

Noudatin joitakin vuosia sitten Hayn dieettiä ja lähinnä 90 päivän haastetta. Sain noudatettua vain viikon, en ymmärrä miksi lopetin sitten, mutta viikon aikana paino putosi kolme kiloa. Tällä hetkellä olen sisäistänyt jonkin sortin ajatuksen siitä miten lähden viemään projektiani eteenpäin. Pidän Hayn dieetistä tai ainakin sen tavasta toimia. Vuosia sitten noudatin periaatteessa juuri sellaista ruokavaliota ja paino oli koko ajan ihannetilassa. Kun muutimme paikkakuntaa ja aloin valmistaa perinteisiä suomalaisia ruokia, koko perheen painokäyrä oli noususuhdanteinen. Söimme ennen tätä siis vain joko lihaa, kalaa, kanaa ja kasviksia/salaattia.

Annan tilaisuuden Hayn dieetille siis. Ja sille, että saan mokata ja jatkaa siitä. Olen myös erittäin tyytyväinen Sulamo-nimiseen nettipalveluun, joka on erittäin monipuolinen sovellus kaikille painostaan ja terveydestään kiinnostuneille. Yhdistelen näitä. Liikun oman olotilan mukaisesti.

Jos saisi ensiksi tämän hirvittävän turvotuksen pois. Tosin, minulla on synnynnäinen sydänvika, mutta siltikin ja sitäkin suuremmalla syyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti